Godt nytt år!

DinCairn ønsker alle våre lesere et godt nytt år! 2006 har vært et spennende år for oss. Vi startet opp det nye nettstedet for ca. et halvt år siden, og har siden den gang publisert et stort antall artikler. Tilbakemeldingene fra våre lesere har vært veldig positive, og vi gleder oss til å fortsette i 2007. Les mer om planene våre!

Godt nytt år - 2007

Serien vi har kjørt med intervjuer av oppdrettere har vært populær, og Lisbeth har gjort en stor jobb med denne serien. Serien kommer vi til å fortsette med i 2007, og det neste intervjuet kommer vi til å publisere om ca. èn uke.

Resultatservice er en viktig og populær del av DinCairn, og Ruth har gjort en fantastisk innsats gjennom flere år med denne tjenesten. Hun har lovet å fortsette i 2007, men da må alle hjelpe til å være flinke til å rapportere inn resultater! I år vil det også bli utvidede muligheter for innrapportering av resultater, hvor alle registrerte brukere kan legge inn resultater direkte. Dette vil lette arbeidet til Ruth, da hun kun trenger å gjøre en rask kvalitetskontroll før resultatet publiseres. Vi oppfordrer derfor alle til å benytte seg av denne muligheten.

Det er et stort behov for hjelp til trimming av cairn, noe vi ser fra responsen på vår trimmeguide. Vi har også eksperimentert litt med video-veiledning, og vi satser på å utvide dette tilbudet. Dog er det både kostbart og tidkrevende å legge ut videoer, så her får vi ta tiden litt til hjelp. Men det kommer, Rune jobber med både videoer og artikler som forhåpentligvis vil kunne hjelpe mange til å bli enda flinkere til å trimme sin egen cairn.

Vi forsøker å vise allsidigheten til cairn-terrieren på våre sider, og Grace har skaffet mange artikler om både lydighet, freestyle, spor og annet. Hun lover også mere slikt stoff i 2007, og takker samtidig til dem som har vært med å bidra med stoff i 2006.

Vi vil understreke at vi er svært takknemlige for alt stoff dere har sendt til oss. Vi er helt avhengige av dere for å kunne lage et interessant nettsted. Vi håper at dere som bidro i 2006, fortsetter med det i det nye året. Samtidig håper vi at enda flere vil være med på å bidra: har du en god historie, treningstips, et fint bilde eller annet du vil dele med andre? Send det til oss!

I år fyller cairn-klubben 20 år, og det kommer vi til å markere med et enda tettere samarbeid. Denne raseklubben gjør et viktig arbeid for et ansvarlig oppdrett og hundehold, og vi oppfordrer alle våre lesere til å melde seg inn i klubben!

Til slutt kan vi også friste med noen overraskelser i 2007. Vi har allerede startet arbeidet på et prosjekt som vi håper å kunne publisere om et halvt års tid, og som vi tror at vil være av stor interesse for alle cairn-interesserte i hele Norge. Hva dette dreier seg om, vil du se dersom du følger med på DinCairn i 2007!

Nyttårshilsen fra oss i DinCairn!

  • Rune
  • Grace
  • Lisbeth
  • Ruth