Cairn på agility-banen

Your browser is not able to display this multimedia content.

Problemer med å se videoene?
Last ned den nyeste Quicktime Player

Vi har noen etablerte og gode agility cairn terrier ekvipasjer i Norge, men vi skulle gjerne sett flere! Her er en kort video med en stilstudie av en nybegynner-ekvipasje: NUCH Hitos Dasher og Rune Mathisen. Videoen er fra NKK i Bø den 25/2 2007. De ble til slutt disket, men var allikevel storfornøyde med innsatsen! Da de skulle velge musikk til videoen, falt valget helt naturlig på Green Day med "Nice guys finish last".

Heisann Kjempemorro at dere

Turunds bilde

Heisann

Kjempemorro at dere er i farta, og synd at dere disket - bedre lykke neste gang.
Fikk dessverre ikke kommet til Bø pga sykdom...
Har dere meldt Drammens's stevne i mars eller??
Lykke til videre, håper vi treffes på stevner.

Grethe og Tarro

Vi kommer!

runes bilde

Melsom til helga, og så er det Drammen. Full satsing på agility fremover, vi må ha litt mere konkurranse om årets agility-cairn! :-)

Gjorde ingen ting at vi disket. Målet var å komme gjennom hele banen, og det gjorde vi. Tidvis i god stil (videoen er bevis for det!). Neste mål er å fullføre uten disk.

Vi sees!

agilityvideo

Janets bilde

Heisann! Fikk ikke sett på dere i agilityringen, veldig synd. Håper på en ny sjanse en annen gang! Videoen var artig, skikkelig moro å se innsatsviljen til både fører og hund!!! Masse, masse lykke til videre!

Hilsen Janet i Bergen

agility

elins bilde

Så kult å se dere "live" i ringen. Venter bare på våren nå, så skal Inka og jeg på nybegynnerkurs. Synd at dere ble disket, hva gjorde dere feil ? Lykke til i Drammen, håper jeg får sett dere der.

Hva vi gjorde feil

runes bilde

Vi hadde ingen hinderfeil, Dasher gjør nesten aldri det. Men vi fikk nok noen "vegringer". Dasher hadde veldig lyst til å sjekke ut noe på utsiden av ringen, og var på vei ut flere ganger. Men jeg fikk ham tilbake hver gang, og det er jeg veldig fornøyd med.

Vi hadde også en veldig artig feil i slalåmen. Dasher er trent mye på target av ymse slag. Ved nest siste port i slalåmen var det en stor tape-bit på gulvet. Den så han, og var sikker på at det var en target. Dermed suste han forbi siste port på feil side... :-\

Så moro så se, bedre lykke

sir-wills bilde

Så moro så se, bedre lykke neste gang. Skal jammen meg begynne å trene igjen jeg også. Skal se det blir mange om benet Årets AG cairn... Det hadde jo vært utrolig moro da!