Driftige cairn-venner arrangerte kurs

I Grenlands-området er det en liten gjeng med entusiaster som har stelt i stand en rekke cairn-arrangementer det siste året. Helgen 14. og 15. april hentet de inn det beste av svenske ressurser, og arrangerte både trimmekurs og handlerkurs for utstillingsinteresserte cairn-eiere. Både deltakere og instruktører (Krister Ohlander og Richard Stenqvist) var storfornøyde med denne helgen!

Folk kom strømmende til fra hele landet for å delta på kursene som CairnTelemark arrangerte denne april-helgen. Med et fantastisk vær, dyktige arrangører og utmerkede instruktører, ble dette et svært vellykket arrangement. Selv om enkelte hadde svært lang reisevei, synes alle at det var vel verdt turen til Porsgrunn denne helgen.

Også instruktørene var fornøyde, og vi har fått denne rapporten fra Krister Ohlander:


Tänkte här delge min upplevelse på handlerkursen jag höll i CairnTelemarks regi i Porsgrunn. Först vill jag tacka arrangör för ett tipptopp skött angegamang från början till slut. Sen att vi hadde vädergudarna med, wow, det kunde inte vart bättre!

Jag var mkt glad att få komma och hålla denna kurs i handlerteknikk. De var många duktiga deltagare som slet hela dagarna och verkligen försökte få in alla tips!

Jag kunde snabbt se förbättringar på såväl hundar och handler, trots att jag poängterade att denna dag var det enbart handlerna jag ville lära, hundarnas kunskap var ett bonus…

Vi tränade hur man fick ut det bästa i rörelser, samt på bordet och på backen – tränade att visa upp cairnen fritt, vilket jag tycker man bör göra då man kan visa dess riktiga temprament. En cairn skall vara glad och självsäker i ringen utan agressivitet, och jag poängterade att man skulle hålla avstånd samt visa sina medtävlare respekt.

Jag hoppas att det kommer att visa sig i ringarna under våren/sommaren att denna kurs ger resultat!!

Kära cairnvänner fortsätt träna. Om ni behöver råd är det bara att maila.

Det var trevligt att lära känna nya och gamla cairnvänner lite mera.

Mvh Krister Ohlander
kennel Rottrivers

Sjefen for arrangementet, Ann Lisbeth Kittilsen, oppsummerer helgen på denne måten:


30 deltagere ble instruert i handlingteknikker og i utstillingstrim av ypperste klasse, av to særs dyktige instruktører: Krister Ohlander og Richard Stenqvist.

Helgen ble en supertrivelig, flott og lærerik opplevelse, blant trivelige mennesker og flinke hunder i et aldeles nydelig vår vær.

Jeg ønsker å rette en stor takk til, Krister og Richard, som så gjerne stilte opp, for å dele sine gode kunnskaper med oss.

En stor takk til hardtarbeidende og flinke dugnadsfolk, som la alt til rette og bidro til at helgen og kurset fikk en slik vellykket og trivelig atmosfære for alle som deltok.

En spesiell takk til min gode venninne og kollega, Grace Mathisen, som er like engasjert og som jobber like iherdig med CairnTelemark gruppen sammen med meg.

Takk igjen alle sammen, som bidro til at kurshelgen ble så velykket!!

Ann Lisbeth, distriktsrepresentant Telemark

Vi avslutter med noen stemningsbilder fra kursene, og ønsker CairnTelemark lykke til med flere arrangementer i fremtiden!

Flere bilder finner du her

Hei. Vil sende en stor takk

ruths bilde

Hei.

Vil sende en stor takk til Cairn Telemark, og menneskene bak, for et flott gjennomført trimme og handler kurs.Alt gikk som på skinner. Flinke instuktører-fint sted å være-deilig mat-masse hyggelige mennesker og for ikke å glemme et supert vårvær. Selv om jeg bare var der som observatør, fikk jeg med meg en masse tips både når det gjelder trimming og handling. Skulle ikke tro dere gjorde annet enn å arrangere kurs så profft opplegg som det var.
Takk for meg, og jeg håper ikke det er siste gang dere arrangerer noe. Vil gjerne komme igjen.

Hilsen Ruth

Takk til Cairn Telemark

gairichs bilde

for et flott tiltak, og et supert gjennomført arrangement. Og dere kunne ikke bestilt bedre vær! Takk også til Krister og Richard, våre dyktige instruktører. Det var en både lærerik og sosial helg.

Hilsen fra Siri og Freck

Så hyggelig med positive

lisbeths bilde

Så hyggelig med positive tilbakemeldinger, det gir oss inspirasjon til videre arbeid!

Tusen takk!

CairnTelemark-gjengen