Inntrykk fra CTK sin jubileumsutstilling 2007

Den 3. juni 2007 arrangerte Cairn Terrier Klubben sitt årlige Open Show, og i år var det jubileumsutstilling med “stort cert”. Det ble et arrangement som foregikk i strålende sommervær. Flere av deltakerne hadde kommet dagen før og hatt det sosialt på kvelden med grilling og hyggelig selskap – og den gode stemningen fortsatte dagen etter.

Det var mange flotte hunder som deltok på jubileumsutstillingen til CTK. I ringen gikk eiere med hunder inn og ut – flere kennel hadde med mange hunder, så det ble nesten et rush utenfor ringen.

Sommeren og varmen som plutselig hadde bestemt seg for å komme, laget fin rosafarve i de fleste kinn, og det ble nesten litt “kamp” om å finne svalende skygge, mellom øktene for deltagende cairn. Kennel Gelitus ble et populært sted å oppholde seg, da deres store campingvogn ga god skygge.

Det startet ganske så presist og timene gikk fort. Underveis var det et innslag med kåring av barn og hund. Kanskje er det neste generasjons utstillere som deltok!

Etter at utstillingen var over delte leder av CTK, Truls Krogh ut priser for 2006. Gratulerer til alle de som mottok pris – og gratulerer til dagens vinnere på Open show.

Det ble en kjempehyggelig dag, sammen med mange trivelige mennesker i et fint miljø og flotte hunder i Svelvik. Et bra gjennomført arrangement, nydelig vær og en veldig dyktig dommer, gjorde sitt til at dagen ble en trivelig opplevelse.

Nedenfor har vi lagt inn noen bilder fra arrangementet, resultater fra utstillingen finner du her (og valpeshowet her).