Ett år med DinCairn

For omtrent ett år siden begynte vi å lage DinCairn nettsidene. Det startet med vår oversettelse av en amerikansk trimmeguide, og siden har det blitt både mye mere innhold og mange besøkende. Her er litt tall og fakta om DinCairn nettsidene.

DinCairn ett år                     DinCairn ett år

I starten hadde vi bare noen ti-talls besøkende per dag, men antall besøkende har økt jevnt og trutt. I dag har vi mellom 60 og 110 unike besøkende hver eneste dag. Siden mange av disse besøkende er innom sidene en gang i uken (og ikke daglig), betyr det at vi har mellom 500 og 1000 personer som følger med på DinCairn. Med tanke på hvor mange cairn terriere som finnes her i landet (omtrent 2500), må man kunne si at besøkstallene er meget bra!

Mange nettsteder opererer med antall “treff” (eller sidevisninger) per dag, siden dette er et større og mer “imponerende” tall enn antall unike besøkende. På DinCairn har vi nå mellom 500 og 1100 sidevisninger per dag, noe som betyr at hver enkelt besøkende ser på 6-10 sider hver gang de er innom. Vi tolker det dithen at vi har stoff som folk er interessert i å lese, og det er vi stolte av! Innimellom har vi også dager med opptil 1500 sidevisninger, ikke dårlig for et nettsted med såpass “smalt” interessefelt.

Og det er da også en del lesestoff og bilder på DinCairn: per i dag har vi over 800 innlegg om man teller alle artikler, bilder, kommentarer og resultater. Ta en titt i de ulike seksjonene, kanskje en artikkel eller et bilde du ikke har sett ennå? Mange har også oppdaget muligheten til å legge inn kommentarer om man registrerer en konto på DinCairn. Har du ikke registrert en konto enda, kan du gjøre det her. Per i dag har vi ca. 170 registrerte brukere.

Fra statistikkene våre ser vi at alle seksjonene i DinCairn har bra med besøk, men det er et par som stikker seg ut: resultatservice og trimmeguiden. Bildegalleriene er også veldig populære, og vi har nå over 300 bilder av cairn terriere! I tillegg er det et stort antall BIR/BIM bilder i resultatservice.

Mange av våre registrerte brukere har selv lagt inn bilder, og vi synes det er helt topp at dere vil dele deres beste bilder med oss andre. Her er ett av mine favorittbilder, blant de mange som er lagt inn av dere.

Vi ønsker at DinCairn skal være et nettsted hvor alle cairn terrier eiere skal få mulighet til å dele sine historier, tips og erfaringer med andre. Har du noe du ønsker å fortelle om? Send det til oss! Vi er avhengig av bidrag fra dere. Og tusen takk til dere som allerede har bidratt med artikler, bilder og resultater (bare fortsett å sende inn).

Gratulerer!

HanneTs bilde

Jeg synes det er en kjempflott side dere har laget, og ikke minst det at dere holder den (=oss) oppdatert over det som skjer, av stort og smått, i Cairn-Norge. Vi har to charmerende Norfolk Terriere, men er ofte inne å sjekker siden. Ikke minst fordi vi har fått "rase-dispensasjon" til å være med på treffene til Cairn Telemark og da vil vi gjerne fremstå som litt oppdatert :-)

Det finnes p.t ingen god norsk beskrivelse for trimming av Norfolk Terrier. Så det er mang en Norfolkeier som har blitt henvist til DinCairns trimmeguide. (Og i neste nummer av Norfolk Posten vil den bli presentert for alle Norfolkeiere) Prinsippene for trimmingen er den sammen, men uttrykkende forskjellig. Videre er det nå engang slik at de fleste som har spørsmål om trimming, ønsker å "trimme for at hunden skal se sånn nogenlunde ut", og ut ifra et slikt ståsted er trimmeguiden et svært godt utgangspunkt for alle som har "nappehunder".

Lykke til videre!!!