Cairn med opprykk til lydighetsklasse 3!

Hurra, hurra. Inka klarte opprykk til kl. 3 i Drøbak 01.09.07. På selveste 3 års dagen sin klinte Inka til og fikk opprykk til lydighetsklasse 3. Vi fikk 164 poeng, og ble med dette nr. 3 av 23 påmeldte hunder. Drøbak hundeklubb som sto som arrangør er tilsluttet NKK.

Minstekravet for opprykk er 160 poeng, så vi hadde ikke så mye å gå på, men det spiller ingen rolle. Vi er i kl. 3, og det er jeg som fører veldig stolt av. Vi har nådd målet !!!!!!!!!!!

I tillegg fikk vi gullmerke fordi vi hadde godkjent karakter i alle øvelser. Selv om vi nå i realiteten kan starte i kl. 3, vil vi nok stille noen flere ganger i kl. 2. Det er lurt med konkurransetrening mens vi trener inn de nye øvelsene som kommer i kl. 3.

Det gir et skikkelig kick når man når et mål man har trent mot så lenge. Sender en takk til Røyken og Hurum brukshundklubb som tok godt imot oss når vi begynte å trene der når Inka bare var 6 mnd. En spesiell takk til Laila som har lært oss veldig mye.

Hilsen Elin og Inka

Gratulerer med opprykket!

Kjell Sverres bilde

Gratulerer med opprykket! Dette står det virkelig stor respekt av!

Som førstegangs hundeeier, der tilfeldighetene avgjorde at det skulle bli en Cairn-hann som nå akkurat er fylt to år, har vi prøvd det meste ;-) Denne rasen er jo kapabel til stort sett hva det skal være! Agility, spor, feltsøk, bruks: han fikser det utmerket, men det er jo grenser for hva vi har tid til! Våre "greier" har derfor blitt familiehund, utstilling og LP.

Til daglig trener vi fast i konkurransegruppa i Kristiansand Hundeklubb et par ganger i uka, pluss tirsdagene på LP 1/2 kurs på Østlies Hundesenter avd. Kristiansand. I sommer har vi også fått trene med Anette Thune (Norgesmester i LP, og fast på landslaget). For meg som fører kan det til tider kanskje bli litt vel mye, men du verden så herlig det er å se en stor, liten Cairn ligge rett ut på stuegulvet om kvelden, lykkelig utmattet etter nok en dag der han har fått brukt hele seg!

Vi så dere forresten på NKK i Drammen mens dere gikk kl 2. Hadde trommet sammen en haug med cairn-folk som heiagjeng, men det la dere nok ikke merke til i varmen!

Bilde av Simba (BIM og CERT) finner du f. eks. på resultatsiden fra NTK-ustilling på Hamresanden søndag for to uker siden...

Nok en gang: gratulerer! Dette var moro for alle med LP-Cairn!

Hilsen Kjell Sverre og Simba

Dette står det respekt av!!!

Janets bilde

Ta i mot de varmeste gratulasjoner fra "gutta boyz" med eier i Bergen! Jeg trente og konkurrete LP i mitt tidligere hundeliv, nå går tiden for det meste med til andre aktiviteter, (desverre...???)
Dette gir faktisk et aldri så lite kick i lysten til å ta opp igjen LP-treningen, så du er til inspirasjon på så mange måter! Men jeg er aller mest imponert over at du står på og trener og trener mot dine mål, for jeg regner med at Inka er en helt vanlig cairn med en helt vanlig stor porsjon stahet, og det må være rimelig krevende innimellom å trene henne. Fortsatt masse lykke til i ringen og på treningene, jeg håper jeg får mulighet til å se dere i "action" en gang!

Hilsen Janet

Gratulerer

Lailas bilde

Gratulerer så mye. Det er kjempegøy å se at du får resultater av all treningen din. Lykke til videre og vi sees vel på trening igjen når du har landet etter seiersrusen.

Mvh
Laila

Gratulerer

h-midtss bilde

Gratulerer såå mye med resultatet. Du får prøve deg helt til championatet!!!

Lykke til fra Heidi og pensjonerte Emma

Bøyer meg i støvet

runes bilde

Må hive meg på i gratulasjons-bølgen, dette er en stor prestasjon! Har ikke det eksakte tallet på hvor mange som har klart dette før deg, men det er antakelig færre enn hva man kan telle på en hånd. Stå på videre! Husk at det er INGEN som noen gang har klart å ta en cairn til norsk lp-championat! ;-)

Det vet jeg

h-midtss bilde

Vel, det er bare jeg og Emma som har klart dette før. Vi vant klasse to og fikk nesten 180 poeng. Har konkurrert to ganger i klasse tre, men så strakk ikke tiden til trening til lengre, da jeg fikk barn. En hund i sverige har muligens klart det...Ellers hadde det jo vært gøy å satt Norge på Championatkartet med cairn da... De andre som har konkurrert i Lp har stor sett konkurrert i klasse en, og noen har prøvd seg litt på klasse to.

Igjen: Lykke til videre!

Heidi og Emma

LP-champion i skandinavia

runes bilde

Det har du nok helt rett i, Heidi. Ikke mange som har klart det du og Elin har fått til! Den eneste cairn-terrieren i skandinavia som jeg vet at har fått LP-championat, er LP Nord UCH Hjohoo's Saint Hjoseph. Man kan forresten finne han i stamtavlen til flere norske cairn terriere, for han ble brukt i avl av kennel Kjekri.

Tusen takk til alle som har

elins bilde

Tusen takk til alle som har sendt oss gratulasjoner. Vi var i ringen igjen i Mjøndalen i går. Der greide jeg som fører å påføre oss en 0, så det ble ingen førstepremiering. Inka gikk veldig bra, og fikk javnt over høye karakterer, men en liten feil fra meg ødela mye. Men sånn er det. Det kan ikke gå like bra hver gang, og det er ofte små marginer. Nå tar vi en konkurransepause fram til 11. november. Da prøver vi oss i Kongsberg.