Intervju med kennel Nordic Strength

En kennel langt oppe i nord – nærmere bestemt Bodø – er nestemann ut i vår portrettserie. Oppdretterne Heidi Midtsand og Willy K. Sandaa fra kennel Nordic Strength er våre intervjuobjekter denne gang.

Lydighetsåret 2007 er i gang

Inka og jeg stilte opp i Drammen 18. februar for å delta i Norges Hunders Landsforbund (NHL) sin vintercup som går over 6 torsdager i vinter. Ekvipasjene konkurrerer mot hverandre uavhengig av hvilken lydighetsklasse man tilhører. Den ekvipasjen som etter 4 tellende omganger har flest poeng blir NHLs Vintercupmester.

Intervju med kennel Sir-Will

Vi fortsetter vår portrettserie, denne gang med oppdretter Camilla Midthjell Bakk fra Oppdal kennel Sir-Will .

Kasper og hamsteren

Jeg vil fortelle en søt historie fra dengang min cairn-gutt, Millicents Kasper, var ca. ett år gammel. Min datter hadde en hamster dengang, og hver gang Kasper gikk forbi buret hadde han et årvåkent blikk på den og hadde vel egentlig lyst til å sette kloa og tennene i den lille.

CTK trenger bilder

Cairn Terrier Klubben (CTK) holder på med å sette sammen årboka for 2006, og i den forbindelse trenger de hjelp!

Intervju med kennel Gerseme

Her er årets (2007) første intervju i vår portrettserie, med oppdretter Gunn Halle som driver kennel Gerseme i Trondheim.

Godt nytt år!

DinCairn ønsker alle våre lesere et godt nytt år! 2006 har vært et spennende år for oss. Vi startet opp det nye nettstedet for ca. et halvt år siden, og har siden den gang publisert et stort antall artikler. Tilbakemeldingene fra våre lesere har vært veldig positive, og vi gleder oss til å fortsette i 2007. Les mer om planene våre!

Intervju med kennel Kramer

Her er årets (2006) siste intervju i vår portrettserie. Denne gangen er det kennel Kramer – Eigil og Mira Karlsen – som svarer.

Julehilsen fra oss i DinCairn

Vi som jobber med DinCairn ønsker alle våre lesere en riktig god jul. Kos dere, og stell pent med hundene! Vi har ikke tenkt å ta så lang jule-ferie, og er tilbake med mere spennende stoff allerede til uka. For dere må jo ha litt lesestoff i romjula!

Intervju med kennel Kadelly

Et nytt intervju i vår portrettserie. Oppdretterne Veslemøy og Dag Grønstad – kennel Kadelly.

Syndiker innhold