Intervju med kennel Lunami

I vår portrettserie har vi denne gangen intervjuet Anne-Elise og Kjell Olsen som driver kennel Lunami i Kopervik på Karmøy.

Intervju med kennel Gelitus

Her er et nytt intervju i vår portrettserie, oppdretterne Geir og Lillian Stuldalen fra Krøderen – Kennel Gelitus svarer i dette intervjuet.

Trimme- og handling-kurs

Utstillingsinteresserte cairn-eiere får nå muligheten til å gå på både trimme- og handling-kurs med to veldig flinke svensker som instruktører!

Intervju med kennel Cairness

Her er enda ett oppdretter-intervju i vår portrettserie, denne gangen med kennel Cairness – Leif og Hellen fra Kopervik.

Å nappe pels

Trimme med latexhansker

Denne korte videoen viser hvordan man napper pels på en cairn. Se også vår trimmeguide for en grundig innføring i cairn-trimming.

Intervju med kennel Tumblescot

Her er et nytt intervju i vår portrettserie, denne gangen fra Skien i Telemark – Kennel Tumblescot og oppdretter Ann Lisbeth H. Kittilsen.

Intervju med kennel Qasamo

Det er tid for et nytt intervju i vår portrettserie, denne gangen med Kennel Qasamo – Jorunn og Per Arild Husom fra Løten.

Hvem ble årets cairn 2006?

Utstillings-sesongen 2006 er over, og mange lurer på hvem som er vinner av tittelen “Årets cairn 2006”. Det offisielle resultatet er ikke klart før Cairn Terrier Klubben har gjennomgått alle resultatene som er innrapportert til NKK, men vår foreløpige opptelling viser at vi har en klar vinner. Les mer om hvem det er, og se bildet av hunden!

Historien om Hitos Fairy Tale, den lille cairn med ett auga

Tirsdagsmorgon, 3. oktober 2006, kom det til verda 4 flotte cairnvalpar. Det var dramatikk rundt denne fødselen, mor Wini hadde rier og skjelvingar i mange timar utan at nokon valp kom til syne. Ingen bønn, dyrlege neste, klokka 04.00. I bilen kom det endelig ei lita jente, ho døde dessverre neste dag, hos dyrlegen kom lille karen til verda som blei kalla Fairy Tale, fordi han rett og slett er eit lite eventyr!

Intervju med kennel Kismuil

Her er et nytt portrettintervju, oppdretteren heter Mairi McNeill og er fra cairn`s hjemland, Skottland, men bor nå på Nyheim i Vestby og driver kennel Kismuil.

Syndiker innhold