Intervju med kennel Hito

Her er et nytt portrettintervju, denne gangen med oppdretter Hild-Tone Heggebø Bjordal fra kennel Hito på vestlandet.

Nordisk Vinner 2006 - Vikingskipet

I dag ble det arrangert “Nordisk Vinner” utstilling i Vikingskipet på Hamar, og DinCairn er selvsagt først ute med å rapportere fra denne internasjonale NKK-utstillingen! Se alle bildene og videoen (!) her.

Intervju med kennel Millicent

Her er et nytt portrettintervju, denne gangen med kennel Millicent og oppdretter Esther D. Måseidvåg, Berngarden 16 ? 6030 Langevåg.

Elin og Inka har igjen gjort det bra i lydighet

En stolt matmor må fortelle at Inka (Larvikita`s Envy) har blitt vinner av brukshundcupen til NHL. Vi er den ekvipasjen som i løpet av året har samlet den høyeste poengsummen totalt når alle poengene fra alle konkurransene er talt opp. En flott vandrepokal har vi nå et napp i.

Intervju med kennel Inanko

Her er et nytt portrettintervju, denne gangen med kennel Inanko, oppdretter Ine Annett Korsmo fra Maura.

Cairn i utlandet: Ny dansk Champion

PÅ en internasjonal hundeutstilling i Herning, Danmark 5/11 ble Nuch NV-2005 Kramer`s Sugar Brown ny dansk Champion.

Intervju med kennel Brocaire`s

Første oppdretter ut i vår serie av portrettintervjuer med carin-oppdrettere, er Suzette Aalstedt og kennel Brocaire`s.

Det ble ei lita jente, en cairn terrier

Bellas opprinnelige navn er Gelitus St. Gjerterud. Da vi ikke ble enige om at hun skulle kalles Gjerterud (som jeg ville), ble det Bella, som betyr vakker jente.

Familien vår, som består av tre barn og to voksne, fikk et nytt familiemedlem sommeren 2004, etter flere års planlegging…Jo, det er sant som mannen min sa; “Ingen av ungene er planlagt så godt som denne valpen…”

En treningsrapport fra Elin og Inka

I høst har jeg begynt med klikkertrening når jeg skal lære inn vanskelige øvelser, og jeg skal si dette er en effektiv forsterker. Innlæring av metallapport var gjort unna på ei uke.

Cairn terrieren Sille ? Danmarks søteste hund

Blant avstemming mellom 20.000 internettbrukere har den 5 ½ år gamle cairn terrieren Sille blitt kåret til Danmarks søteste hund!

Konkurransen ?Danmarks Søteste Hund? ble arrangert av livsstilsmagasinet ?Vi med Hund? i samarbeid med Dyrenes Beskyttelse. De 12 hundene som fikk høyest plassering er alle blitt månedens hund i en kalender hvor overskuddet går til Dyrenes Beskyttelse.

Syndiker innhold