Sterke resultater i lydighetsringen

Inka (Larvikita`s Envy) vant i dag klasse 1 og fikk opprykk til lydighetsklasse 2. Eier Elin Furuholt forteller at Inka gikk kjempeflott, og oppnådde 207 av maks 220 poeng. DinCairn gratulerer med imponerende resultat.

Cairn i utlandet: Champion tittel oppnådd på Welsh Kennel Club, England

Kramer`s Night Rider (Hektor) er den første Cairn med ATC nummer som blir Britisk Champion. Han har nå følgende tittel: Int. Ch JWW-03 Kft Jug ch Bundessgr.04 Fin uch DK uch Nuch Nord uch NV-2004 GB Ch. Gratulerer med et imponerende resultat til Kennel Kramer.

Lydighet med cairn - av Elin Furuholt

 

Lydighetstrening med cairn, det nytter!!

Tenkte jeg skulle skrive et innlegg om cairn i lydighetsringen. Jeg har ei nydelig cairnjente fra Anita Gustavsen ( Larvikita`s Envy ), til daglig kalt Inka.

Cairn i utlandet: NORDUCH Rottrivers Walk By My Side

På Dansk Kennel Klub sitt sommershow i Brøndby Hallen 30/7 ble NORDUCH Rottrivers Walk By My Side, Best i rasen (BIR), gratulerer!

June fra Seljord

Nokre ord om meg jentene mine. Eg heiter June og er 39 år, bur i Seljord med samboer og 2 cairn. Mira på 10 år og Sava på 7 år og ein mellom schnauzer på 4 år som heiter Kelly.

Cairn i utlandet: Ny dansk Champion

På Dansk Kennel Klub sitt sommershow i Brøndby Hallen 29/7 ble Nuch Windline`s Large Grab dansk Champion, gratulerer!

Cairn i utlandet: Ny dansk og nordisk Champion

På Dansk Kennel Klub sitt sommershow i Brøndby Hallen 28/7 ble Nuch Such Rottrivers Walk By My Side dansk og nordisk Champion, gratulerer!

DinCairn på tur til Pet Shop Girls

Skal du innom Oslo i sommerferien, har vi et lite reisetips til deg og din cairn. I Sagveien 24 holder Pet Shop Girls til.

Cairn Terrier trimming - fra start til slutt

Cairn Terrier grooming - start to finishVi har fått tillatelse fra den amerikanske Cairn terrier klubben (CTCA) til å oversette heftet Cairn Terrier grooming - start to finish. Det er lagt ned mye arbeid i oversettelsen, men nå føler vi at dette er den mest komplette og beste trimme-guiden som finnes på norsk! I tillegg til at du finner hele guiden på disse nettsidene, kan du også laste ned en pent formattert PDF-fil for utskrift.

CairnTelemark arrangerer trimmekurs

Flere har etterspurt veiledning i pelstrimming, og lørdag 23. september holdes kurs i hverdags-trim av cairn.

Trimmekurset vil bli avholdt i Nybergåsen sør 2c i Skien, klokken 11.00 ? 17.00. De som har trimmebord bes at de tar med seg dette.

Syndiker innhold