World Dog Show 2010

Fra den danske Cairn Gruppe har vi mottatt informasjon om Verdensutstillingen i Danmark i 2010. Den viderebringer vi gjerne!

Ny norsk agilitychampion

Gladmelding fra Tromsø! 24/7-09 klarte endelig jeg og Chanto å ta det siste certet i agility, og han oppnådde dermed tittelen Norsk agilitychampion i en alder av nesten 12 år.

Inka til minne

En av de hundene som har fått mye omtale på DinCairn de siste par åra, er Inka. Sammen med Elin var Inka en av de få cairn terrierne som konkurrerte i lydighetsringen, og med strålende resultater. For bare et halvt år siden fikk de opprykk til klasse 3, men for en uke siden fikk vi den triste beskjeden om at Inka var gått bort.

Agilityhelg på Lillehammer

Gudbrandsdal Hundeklubb og Lillehammer Brukshundklubb arrangerte dobbeltstevne i agility den 4. og 5. juli, med flere cairn på startlistene. Cairn-laget CAIRNeri CAIRNera startet også. Les mer for å finne ut hvordan det gikk.

Sommervarme

Det er veldig varmt over store deler av landet, og da er det passende å minne om artikkelen vi skrev i fjor, den er like aktuell nå: Pass på hunden i varmen!. Og for øvrig ønsker vi alle en riktig god sommer!

Cairnvenner på tur i Skottland

Det har blitt til en tradisjon at en del cairnvenner har tatt en tur til Storbritannia i forbindelse med en utstilling, for å ha en sosial lang weekend sammen og for å titte litt. Dessverre var det flere av ”gjengen” som ikke kunne være med grunnet jobb, valper og barn. Den Skotske kennel klubben arrangerte utstilling i Edinburgh lørdag 16 mai. I den forbindelse ville vi over og ta en titt, samt å ha en koselig langhelg sammen.

Ny norsk og svensk champion

Nordjv-07 Rottriver’s Hips don’t lie ble N og S uch i helgen.

Tragisk utfall av flåttbitt

Sommeren er i anmarsj og i den forbindelse kommer også flåtten. Her er en artikkel som har stått i Adresseavisen om flåttbitt på hund og som dessverre endte tragisk, så husk å sjekke om din cairn har en flått på seg.

Trimmekurs i Rogaland

NTK avd. Rogaland inviterer til trimmekurs førstkommende lørdag 14. mars. Kurs arrangeres med 2 instruktører for pelspleie av cairn, welsh og airedale.

I Love Lucy: Fred the Cairn Terrier

Er det noen her som er så gamle at de husker komi-serien til Lucille Ball? Den ble laget på 1950-tallet, så det er jo en stund siden... I denne filmen kommer i alle fall en stolt og glad Lucy hjem fra et lydighetskurs med sin cairn terrier (som ikke virker like glad). Det var tydeligvis like vanskelig å trene en cairn i lydighet den gangen som det er nå!

Syndiker innhold