Tømming av analkjertler! Grøss..

I dag har menneskene mine overgått selg selv. Bare fordi jeg har vært litt opptatt av min egne, lekre stump i det siste så dro de meg med borti veien her, ned i en kjeller og inn til dyrlegen. Og hva ventet der???

Endelig ferdig med instruktørutdannelse hos Oslo Hundeskole!

Jeg har holdt på med lydighet og kurs i mange varianter tidligere, og konkurrerte en del med Bearded Collien min Dario den gang han (og jeg…) var ung og sprek. Dario mistet vi forøvrig i 2002, så det er virkelig en stund siden jeg var aktiv på den fronten. Det har stort sett gått i utstilling og noen agilitykurs e.D (etter Dario).

Bilder som mangler

I forbindelse med oppgraderingen av nettstedet på nyåret, var det dessverre en del bilder som forsvant. Vi har alle bildefilene, men visningen av bildene er borte. Det er forholdsvis tidkrevende å finne ut hvilke bilder som mangler, men vi jobber med saken. Vet du om noen bilder som ikke vises lenger, så meld ifra.

Takk for meg

I februar d.å. er det 7 år siden jeg hadde en prat med Truls Krogh (tidligere leder av Cairn Terrier Klubben) på en hundeutstilling, om det å lage en resultatside fra utstillingsringen. En resultatside ble det!

Godt nytt år - 2009

Vi som står bak DinCairn ønsker alle våre gjester og bidragsytere et riktig godt nytt år, og feirer begivenheten med en oppsummering og noen nyheter.

Pang, pang!

Nå er det snart nyttårsaften igjen, en kveld som mange hunder ikke setter så stor pris på. Men det finnes noen tiltak man kan gjøre, og her er ett tips.

God Jul - med bilder!

I år ser det ut til å være veldig populært å sende julebilder til DinCairn. Det har vi tatt konsekvensen av, og vi har derfor opprettet et eget galleri for julekort. Noen du kjenner, som har lagt inn et bilde der? Husk at om du laster opp et julekort, så velg bildekategorien “høytid”.

Flott avslutning på lydighetsåret 2008

Etter en heller dårlig konkurranse i Trøgstad hadde jeg håp om “å reise kjerringa” i Kongsberg. Og endelig klaffet det i konkurranse… Inka gikk til fine 163,5 poeng og vi er i klasse 3. Et mål er nådd. Nå er vi definitivt ferdig med klasse 2.

Syv år med superinnsats!

I syv år har Ruth Sheila Rolstad sørget for å holde alle utstillingsinteresserte i Norge oppdatert med resultater, en fantastisk innsats som veldig mange har satt pris på. Nå ønsker hun seg en velfortjent pause. Kanskje du kunne tenkt deg å overta denne viktige jobben?

Trimmekurs på Østlandet

Endelig Østlendinger, nå er det vår tur til å ha trimmekurs med Mira Virtanen. Mira fra Kennel Kramer kommer til Elverum lørdag 15. november. (Yes, helgen før NKK Hamar). Hun vil fra kl 1000-1800 stå til vår disposisjon, da kan vi velge mellom hverdags- eller utstillingstrim på våre yndige firbeinte.

Syndiker innhold