generelt

Viktig melding fra Cairn Terrier Klubben

Hjemmesidene til CTK er dessverre blitt hacket, det jobbes med saken. Valpekjøpere bes ta kontakt med valpeformidler tlf 61 05 60 85. Årbok kan bestilles hos Siri tlf 63 95 52 74 - kr 100,- + porto. CTK inviterer til fellestur til Lilloseter lørdag 19. juni. Fremmøte Ammerud t-bane stasjon kl 11.30.

Ferrari trenger nytt hjem

Rød cairn-hanne, 4 år gammel, søker nytt hjem. Han er kjempetrivelig, lett å håndtere og går greit sammen med andre hunder, også de fleste hann-hunder. Han er stilt en gang i utstillingsringen med ck. Vi er veldig opptatt at han ikke skal være noen kasteball, det må være et sikkert og godt hjem med voksne som har ansvaret.

Trimmekurs 7. og 8. august 2010

Trimmekurs er det mange som etterlyser, men nå skal kennel Black Thunder holde trimmekurs (luggekurs) i Hedmark med instruktør Pillan Klebo fra kennel Cairnstone’s i Sverige.

Lag en tøff video - lekende lett!

Det dukker stadig opp nye nett-tjenester som kan gjøre utrolig fancy ting, og vi har kommet over et nettsted som kan lage tøffe videoer. Helt gratis, dersom videoen er maks 30 sekunder lang.

Godt nytt år fra DinCairn

Vi som står bak DinCairn ønsker alle våre lesere og bidragsytere et riktig godt nytt år! I 2009 hadde vi mer enn 200.000 sidevisninger, fordelt på ca. 46.000 besøk. Det setter vi stor pris på, og derfor har vi et par nyttårspresanger til dere!

God jul fra DinCairn 2009

I fjor fikk vi inn mange fine julebilder til DinCairn. Viste du at vi har et eget galleri for julekort og andre høytidelige anledninger? Kanskje noen du kjenner har lagt inn et bilde der? Husk at om du laster opp et julekort, så velg bildekategorien “høytid”. Her er vårt bidrag…

NoPee - norskprodusert markeringsbelte

Jeg var på besøk hos en venninne, hvor jeg for første gang fikk se en cairn med et mavebelte som forhindret den fra å tisse innendørs. Det kunne jeg tenkt meg til den ene hannhunden min, som markere når han er inne eller når vi er på besøk hos venner. Jeg tar imot cairn for trimming og spesielt når det er løpetisper så skal hannhunden min beskytte territoriet sitt, og det innebærer markering!

World Dog Show 2010

Fra den danske Cairn Gruppe har vi mottatt informasjon om Verdensutstillingen i Danmark i 2010. Den viderebringer vi gjerne!

Inka til minne

En av de hundene som har fått mye omtale på DinCairn de siste par åra, er Inka. Sammen med Elin var Inka en av de få cairn terrierne som konkurrerte i lydighetsringen, og med strålende resultater. For bare et halvt år siden fikk de opprykk til klasse 3, men for en uke siden fikk vi den triste beskjeden om at Inka var gått bort.

Sommervarme

Det er veldig varmt over store deler av landet, og da er det passende å minne om artikkelen vi skrev i fjor, den er like aktuell nå: Pass på hunden i varmen!. Og for øvrig ønsker vi alle en riktig god sommer!