generelt

Trimmekurs i Rogaland

NTK avd. Rogaland inviterer til trimmekurs førstkommende lørdag 14. mars. Kurs arrangeres med 2 instruktører for pelspleie av cairn, welsh og airedale.

I Love Lucy: Fred the Cairn Terrier

Er det noen her som er så gamle at de husker komi-serien til Lucille Ball? Den ble laget på 1950-tallet, så det er jo en stund siden... I denne filmen kommer i alle fall en stolt og glad Lucy hjem fra et lydighetskurs med sin cairn terrier (som ikke virker like glad). Det var tydeligvis like vanskelig å trene en cairn i lydighet den gangen som det er nå!

Bilder som mangler

I forbindelse med oppgraderingen av nettstedet på nyåret, var det dessverre en del bilder som forsvant. Vi har alle bildefilene, men visningen av bildene er borte. Det er forholdsvis tidkrevende å finne ut hvilke bilder som mangler, men vi jobber med saken. Vet du om noen bilder som ikke vises lenger, så meld ifra.

Godt nytt år - 2009

Vi som står bak DinCairn ønsker alle våre gjester og bidragsytere et riktig godt nytt år, og feirer begivenheten med en oppsummering og noen nyheter.

Pang, pang!

Nå er det snart nyttårsaften igjen, en kveld som mange hunder ikke setter så stor pris på. Men det finnes noen tiltak man kan gjøre, og her er ett tips.

God Jul - med bilder!

I år ser det ut til å være veldig populært å sende julebilder til DinCairn. Det har vi tatt konsekvensen av, og vi har derfor opprettet et eget galleri for julekort. Noen du kjenner, som har lagt inn et bilde der? Husk at om du laster opp et julekort, så velg bildekategorien “høytid”.

Syv år med superinnsats!

I syv år har Ruth Sheila Rolstad sørget for å holde alle utstillingsinteresserte i Norge oppdatert med resultater, en fantastisk innsats som veldig mange har satt pris på. Nå ønsker hun seg en velfortjent pause. Kanskje du kunne tenkt deg å overta denne viktige jobben?

Trimmekurs på Østlandet

Endelig Østlendinger, nå er det vår tur til å ha trimmekurs med Mira Virtanen. Mira fra Kennel Kramer kommer til Elverum lørdag 15. november. (Yes, helgen før NKK Hamar). Hun vil fra kl 1000-1800 stå til vår disposisjon, da kan vi velge mellom hverdags- eller utstillingstrim på våre yndige firbeinte.

Lyst på trimmekurs?

For noen måneder siden anmeldte vi en trimme-DVD, laget av en meget dyktig dansk cairn-trimmer. Har du lyst til å lære deg litt av det hun kan? Da kan det kanskje by seg en anledning.

Trimmekurs

Trimmekurs er det mange som etterlyser, men nå skal det holdes trimmekurs i Rogaland med Mira Virtanen fra kennel Kramer.