generelt

Slutt på båndtvang for i år. Eller...?

Den 20. august er båndtvangen over for i år, og våre cairn terriere skal få lov til å løpe løse i skog og mark igjen. Det er noe vi er helt sikker på at de setter veldig stor pris på, men dessverre er det noen mennesker som vil frata hundene våre retten til å springe løse.

Endelig en DVD om trimming!

For et par måneder siden fikk jeg et tips om at det var kommet en trimme-DVD på markedet. Jeg har ikke hørt om noen andre DVD-utgivelser som viser trimming av cairn terrier, så denne måtte jeg bare ha! Nå har jeg sett grundig gjennom DVD-en “Trim din cairn terrier med success” med Hellemai Christensen, og her er hva jeg synes om produktet.

Lurer du på noe? Prøv vårt nye forum!

Her på DinCairn får vi stadig henvendelser av typen:

  • hvor ofte bør jeg bade hunden?
  • hvordan melder jeg meg på en utstilling?
  • vet dere om noen som kan passe hunden min når jeg skal på ferie?

Nå gir vi dere en ny plass å stille slike spørsmål, for nå har vi opprettet et forum på DinCairn.

Nytt fra nettbutikken

Ta en titt i nettbutikken vår, for nå har vi kommet med mange nye og tøffe produkter! Dessuten kjører vi tilbudspriser på alle varer ut juli, bare sånn for å feire sommeren. Finner du noe du liker?

Trimming av cairn - nå på DVD!

En cairn terrier er lett å bli glad i, men vanskelig å holde pen… Her på DinCairn bruker vi mye plass på trimmeguider og andre trimmetips. Vi har til og med lurt på å lage en hel video som viser cairn-trimming fra start til slutt. Men andre har også tenkt på dette, og kommet oss i forkjøpet.

Trimmekurs

Trimmekurs ser ut til å være mangelvare, men nå byr det seg en mulighet! I Vestfold er det noen entusiaster som skal arrangere kurs i juni, med Mira Virtanen som kursleder.

Dette har du ikke sett før!

Førstkommende helg er det NKK-utstilling i Bø i Telemark, og på lørdag har du anledning til å se mange fine cairn terriere i utstillingsringen. Men på søndag skal det også en del cairn i aksjon, og det blir et lite historisk øyeblikk! Nysgjerrig?

Godt nytt år - 2008

Et nytt år ligger foran oss, og vi som jobber med DinCairn har som vanlig noen planer og overraskelser til leserene våre!

God Jul!

Vi som jobber med DinCairn ønsker alle våre lesere en riktig god jul. Kos dere, og stell pent med hundene! For dem som måtte trenge lesestoff i romjula, regner vi med å komme med en liten gave til dere!

Ett år med DinCairn

For omtrent ett år siden begynte vi å lage DinCairn nettsidene. Det startet med vår oversettelse av en amerikansk trimmeguide, og siden har det blitt både mye mere innhold og mange besøkende. Her er litt tall og fakta om DinCairn nettsidene.