generelt

Inntrykk fra CTK sin jubileumsutstilling 2007

Den 3. juni 2007 arrangerte Cairn Terrier Klubben sitt årlige Open Show, og i år var det jubileumsutstilling med “stort cert”. Det ble et arrangement som foregikk i strålende sommervær. Flere av deltakerne hadde kommet dagen før og hatt det sosialt på kvelden med grilling og hyggelig selskap – og den gode stemningen fortsatte dagen etter.

Driftige cairn-venner arrangerte kurs

I Grenlands-området er det en liten gjeng med entusiaster som har stelt i stand en rekke cairn-arrangementer det siste året. Helgen 14. og 15. april hentet de inn det beste av svenske ressurser, og arrangerte både trimmekurs og handlerkurs for utstillingsinteresserte cairn-eiere. Både deltakere og instruktører (Krister Ohlander og Richard Stenqvist) var storfornøyde med denne helgen!

Lær å trimme cairn terrieren din!

Denne helgen har du fantastiske muligheter til å lære deg trimming av cairn terrier. Å klippe en cairn-pels blir både lite pent, og gjør hunden din dårlig rustet for vær og vind (sommer som vinter). Det er ikke så fryktelig vanskelig å trimme selv, i alle fall ikke etter denne helgen!

God påske!

Det er påsketid, og DinCairn ønsker alle våre lesere og bidragsytere en riktig god påske!

Ufine triks i utstillingsringen

De siste årene har jeg hatt gleden av å være på mange utstillinger. Jeg synes det er både lærerikt og spennende, og jeg har hatt anledning til å møte mange kunnskapsrike cairn-folk. Jeg vil spesielt fremheve cairn-oppdrettere som er aktive i utstillingsringen, de er svært hyggelige og flinke! Men dessverre finnes det også utstillere som er villige til å gå svært langt for at deres hund skal vinne…

Pressemelding: DinCairn skriver historie!

For nesten 80 år siden kom den første cairn terrieren til Norge. Etter å ha vært en rase med relativt beskjeden utbredelse og popularitet i Norge, har det vært en nærmest eksplosiv økning av antall cairn terriere de siste åra. I dag er cairn den absolutt mest populære terrieren i Norge. Men hvor godt kjenner vi egentlig denne lille terrier-rasen, og hvem er entusiastene som har drevet oppdrett av denne rasen i alle disse årene?

CTK trenger bilder

Cairn Terrier Klubben (CTK) holder på med å sette sammen årboka for 2006, og i den forbindelse trenger de hjelp!

Godt nytt år!

DinCairn ønsker alle våre lesere et godt nytt år! 2006 har vært et spennende år for oss. Vi startet opp det nye nettstedet for ca. et halvt år siden, og har siden den gang publisert et stort antall artikler. Tilbakemeldingene fra våre lesere har vært veldig positive, og vi gleder oss til å fortsette i 2007. Les mer om planene våre!

Julehilsen fra oss i DinCairn

Vi som jobber med DinCairn ønsker alle våre lesere en riktig god jul. Kos dere, og stell pent med hundene! Vi har ikke tenkt å ta så lang jule-ferie, og er tilbake med mere spennende stoff allerede til uka. For dere må jo ha litt lesestoff i romjula!

Trimme- og handling-kurs

Utstillingsinteresserte cairn-eiere får nå muligheten til å gå på både trimme- og handling-kurs med to veldig flinke svensker som instruktører!