generelt

Hvem ble årets cairn 2006?

Utstillings-sesongen 2006 er over, og mange lurer på hvem som er vinner av tittelen “Årets cairn 2006”. Det offisielle resultatet er ikke klart før Cairn Terrier Klubben har gjennomgått alle resultatene som er innrapportert til NKK, men vår foreløpige opptelling viser at vi har en klar vinner. Les mer om hvem det er, og se bildet av hunden!

Nordisk Vinner 2006 - Vikingskipet

I dag ble det arrangert “Nordisk Vinner” utstilling i Vikingskipet på Hamar, og DinCairn er selvsagt først ute med å rapportere fra denne internasjonale NKK-utstillingen! Se alle bildene og videoen (!) her.

Cairn terrieren Sille ? Danmarks søteste hund

Blant avstemming mellom 20.000 internettbrukere har den 5 ½ år gamle cairn terrieren Sille blitt kåret til Danmarks søteste hund!

Konkurransen ?Danmarks Søteste Hund? ble arrangert av livsstilsmagasinet ?Vi med Hund? i samarbeid med Dyrenes Beskyttelse. De 12 hundene som fikk høyest plassering er alle blitt månedens hund i en kalender hvor overskuddet går til Dyrenes Beskyttelse.

En snill hvetefarget cairn til en snill gammel dame

Hei alle sammen. Jeg har blitt kontaktet av en hundevant sprek, oppegående gammel dame som ønsker seg en hvete farget hannhund som må være godt voksen, gjerne opp i årene, helst med mørke pigmenter.

Norsk cairn ble britisk utstillingschampion!

At norskoppdrettet cairn er av topp kvalitet, det vet alle som har vært og sett på utstillinger. Stadig vekk ser vi fine BIG- og BIS-resultater på cairn-terriere. Nå er en ny milepel nådd, en norskoppdrettet cairn har blitt britisk champion! Så vidt vi vet, er dette faktisk den første nordiske cairn-terrieren som har oppnådd denne utmerkelsen.

CairnTelemark arrangerer trimmekurs

Flere har etterspurt veiledning i pelstrimming, og lørdag 23. september holdes kurs i hverdags-trim av cairn.

Trimmekurset vil bli avholdt i Nybergåsen sør 2c i Skien, klokken 11.00 ? 17.00. De som har trimmebord bes at de tar med seg dette.