generelt

Jubileumsfeiring i Troms!

Cairn Terrier klubben distrikt Troms arrangerer 25 års jubileumsfeiring med grilling, aktiviteter og trimmekurs lørdag 11. august 2012. Les mer på nettsidene til Norsk terrier klub.

Trimmere ønskes (oppdatert)

Jevnt og trutt får vi i DinCairn inn spørsmål om hvor cairn-eiere kan finne trimmere i sitt nærområde. Tidligere hadde Cairn Terrier Klubben en oversikt over trimmere på sine nettsider, men det har de ikke lenger. Kanskje vi kan klare å lage en liten oversikt her? Nå har Cairn-klubben laget en oversikt!

Godt nytt år fra DinCairn

Vi som står bak DinCairn ønsker alle våre lesere og bidragsytere et riktig godt nytt år! I 2011 hadde vi ca. 110.000 sidevisninger, fordelt på ca. 30.000 besøk. Det er viktig for oss at dere fortsetter med å poste bilder og skriver artikler. Sender inn resultater fra utstillingsringen og andre aktiviteter. Bruker forumet til å stille spørsmål, og bloggen til å fortelle småhistorier. Gir kommentarer på andres bilder og innlegg. På den måte vil DinCairn fortsette å være et spennende og “levende” nettsted.

Pass på hunden i varmen!

Denne artikkelen ble skrevet i 2008, men det er like aktuelt hver sommer så nå har vi lagt den ut på nytt.

Varmen er her, med det ubehaget det fører med seg for våre små tykkpelsede cairn terriere. Og i kombinasjon med bil, kan varmen bli direkte livsfarlig for hunden. Vi hører om slike hundetragedier hver eneste sommer, og nå har det skjedd igjen. Denne gangen var det en cairn terrier som måtte bøte med livet.

Distrikt Østlandet og Agder/Telemark arrangerer trimmekurs

Vi har vært så heldige å få Pillan Klebo fra kennel Cairnstone i Sverige, til å være instruktør i hverdagstrim og utstillingstrim, helgen 13. – 14. august.

Godt nytt år fra DinCairn

Vi som står bak DinCairn ønsker alle våre lesere og bidragsytere et riktig godt nytt år! I 2010 hadde vi nesten 160.000 sidevisninger, fordelt på ca. 42.000 besøk. Vi startet opp dette nettstedet våren 2006, og har altså holdt det gående i snart fem år. Det er faktisk lenger enn Facebook i Norge, som kom høsten 2006!

God jul fra DinCairn 2010

Det er jul igjen, og på tide å poste julekortet ditt her på DinCairn. Viste du at vi har et eget galleri for julekort og andre høytidelige anledninger? Kanskje noen du kjenner har lagt inn et bilde der? Husk at om du laster opp et julekort, så velg bildekategorien “høytid”. Her er et bidrag fra oss…

Fine dager på trimmekurs

Helgen 7. og 8. august 2010 hadde vi, kennel Black Thunder tatt iniativ til et trimmekurs hjemme hos oss. På lørdag skulle vi ha hverdagstrim og på søndag utstillingstrim. Instruktør var Pillan Klebo fra kennel Cairnstone i Sverige.

God sommer

DinCairn ønsker alle cairn og cairn-eiere mange fine solrike sommerdager, og på regnværsdager så kan tiden brukes til cairn-spill.

Melding fra Cairn Terrier Klubben

Cairn Terrier Klubben har fått på plass en midlertidig hjemmeside frem til NTKs nye
webløsning er ferdig. Her vil vi formidle valpekull og hunder til omplassering på samme måte som før. Lenke: cairnterrierklubben.cybersite.nu