resultater

Agilitymoro i Trøndelag

Det ble arrangert agiltystevne, den såkalte Trønderhelga, den 21. og 22. juni. Lørdagen var grå med både regn og torden. Det var 2 cairn fra Nidaros Brukshundklubb som startet i helga. Kita (Ca-Miba`s Kiwita Emilsdatter) gikk to gode løp. Litt treigt, men vi har fått snuten opp fra bakken. Zorro (Kiblue’s After Midnight) og fører Ellen Hove debuterte denne helga i agility. Han fikk vist at han har mye fart i kroppen.

Shen gjør det bra i AG-ringen

Her er et bilde av Shen da vi var på vei fra Tr.heim til Mosjøen. Vi kjørte kystriksveien og de var en fantastisk opplevelse. Der deltok vi i agility(nr.2) og AG hopp(nr.1).

Napp i agilityringen

I helga deltok jeg og Kita (Ca-Miba´s Kiwita Emilsdatter) under Gaulahælga. På lørdag ble det 2.plass i agility 1 liten og 1.plass i hopp 1 liten. Kita fikk sitt 2. napp i Hopp.

Resultater fra lydighetsringen

Lørdag 10. mai og søndag 11. mai. deltok Elin og Inka på stevner i Kongsberg. Arrangør var Drammen Brukshundklubb og Kongsberg Hundeklubb. Her er resultatene:

Andre opprykksnapp

Fant (Kiblue`s Andantino) og jeg deltok på Arendalstevnet i helga og fikk vårt andre opprykksnapp i hopp. På lørdag fikk vi 3.plass i Ag. og 1.plass i hopp (opprykksnapp). På søndag ble det 6.plass i AG og 2.plass i hopp.2.plassen i hopp var ikke helt fortjent med 5 feil og 27 tidsfeil, men det var bare to ekvipasjer som fullførte. Vi gleder oss til å stille i Moss.

Agilitystevne i Mjøndalen

Helgen 4-5 april var det agilitystevne i Mjøndalen, og mange cairn’iser stilte selvfølgelig til start. Wicky til Bente har nå blitt gammel nok og debuterte på ”hjemmebane”, og som stolt ”tante” må jeg bare få si at dettane kan bli bra… Hun viser veldig gode takter, og jeg gleder meg til å se utviklingen.

Flere fine agility-resultater

Som de fleste vel vet, har DinCairn en temmelig komplett oversikt over utstillingsresultater. Her på østlandet har vi også ganske bra oversikt over cairn-ekvipasjene som er aktive på agility-stevner. Men hvordan er det på vestlandet, i Trøndelag og i Nord-Norge? Send oss resultater fra alle typer hundeaktiviteter hvor cairn terriere deltar! Her er i alle fall noen agility-resultater fra Stokke (Melsom) i helga.

Dårlig start på lydighetsåret 2008 for lydighetscairnen Inka

Inka og jeg startet i klasse 2 lydighet i Follo søndag 20. januar.

Følte jeg hadde god kontakt under oppvarming, og Inka virket tent. Første øvelse er felles dekk 3 min. med skjult fører. Her fikk vi 8 av 10 poeng. Hun var litt treg i neddekket, og jeg måtte til med 2 kommandoer på oppsittet. Ellers en god øvelse. Inka ligger musestille under hele øvelsen.

Norges vakreste veteran - en cairn selvfølgelig!

I helgen var det avslutning på årets veteran alle raser på Kennelklubbens utstilling på Hamar. Her skulle det bli avgjort hvem som bl.a. skulle bli årets veteran.

Norskoppdrettet cairn ble BIS

I helgen gikk en norskoppdrettet cairn helt til topps i utstillingsringen. Kadelly’s Indiana Jones (Indy) fikk cert og ble BIR, BIG og Best in Show (BIS) på sin første utstilling som voksen. Dette foregikk på Kongsberg den 10-11. november 2007, og det var hele 2150 hunder påmeldt. Rasedommer var Claudio De Giuliani, og BIS-dommer var Lilliane De Ridder-Onghena. Vi har tatt en prat med Kennel Kadelly v/Veslemøy Grønstad.