resultater

Cairn i utlandet: BIR og BIG2 i Tyskland

Int. Ch JWW-03 Kft Jug ch Bundessgr.04 Fin uch DK uch Nuch Nord uch NV-2004 GB Ch Dt.Ch KFT,Dt Ch VDH Kramer`s Night Rider ble stilt 16. september i Bad Segerberg i Tyskland.

Cairnveteran i toppen

Wictorys Sparky (Dennis), som nå snart passerer 8 år, gjør det fortsatt meget bra i utstillingsringen. Siden Dennis synes det er artig å følge med oss på utstillinger, ville vi gjerne prøve han som veteran.

Cairn med opprykk til lydighetsklasse 3!

Hurra, hurra. Inka klarte opprykk til kl. 3 i Drøbak 01.09.07. På selveste 3 års dagen sin klinte Inka til og fikk opprykk til lydighetsklasse 3. Vi fikk 164 poeng, og ble med dette nr. 3 av 23 påmeldte hunder. Drøbak hundeklubb som sto som arrangør er tilsluttet NKK.

Lydighet- og agilityresultater

I helgen konkurrerte Elin og Inka i lydighetsringen igjen og denne gangen ble det full klaff! Det viste seg at de hadde fått førstepremie og opprykk til klasse 3.

Cairn i utlandet: BIR og svensk champion

Rottriver’s Powerman (Jerry) ble stilt i Nyköping 18-19. august 2007. Lørdagen ble han BIR, BIG4 og svensk champion.

Inka tilbake i lydighetsringen

I dag har jeg vært i aksjon i lydighetsringen igjen etter en lang konkurransepause i sommer. Men du må ikke tro at matmor har latt meg få fullstendig ferie, for vi har trent jevnt og trutt hele sommeren mot målet om å få opprykk til klasse 3. Og i dag viste jeg meg fra min bedre side, og var så nær så nær det etterlengtede opprykket. Vi fikk førsteplass i klasse 2, bare 4 fattige poeng fra opprykk.

Agilityresultater fra Mo i Rana

Trude Kleveland og Shen er skikkelig i støtet i agilityringen for tiden. På et stevne i Mo i Rana den 18.august 2007 gjorde de nesten rent bord i klasse 1.

Cairn i utlandet: BIR og BIM i Sverige

På den svenske Cairnterrier klubbens årlige rasespesial i Askersund 12.08.07 ble Rottriver's Heads Up BIR og Nuch Rottriver's Powerman (Jerry) ble BIM.

Agilityresultater fra NKK Bjerke

På NKK-arrangementet på Bjerke den 11.august, var det ikke bare utstillerene som vasset rundt i søla. Noen agility-cairn trosset også været denne dagen.

Agilityresultater fra Auguststevnet i Kongsberg

På stevnet i helgen 4 – 5. august deltok Rune Mathisen, Grethe Løken og Bente Johansen med sine cairn. Arrangør var Kongsberg hundeklubb og Drammens brukshundklubb. Her er en oversikt over resultatene: