resultater

Jerry på karaktertest

Var på karaktertest med Jerry på lørdag. Hadde ingen forventninger i det hele tatt. Men som en ekte trygg Terrier med et utrolig godt hode, besto han med glans. Dommerne var utrolig imponerte over reaksjonsmønsteret hans. Dagens desidert beste ekvipasje!

Cairn i utlandet: Tysk klub champion og VDH champion

Søndag 5. august stilte Kramer’s Night Rider (Hektor) i Hamburg, Tyskland, og ble Tysk klub champion og VDH champion.

Cairn i utlandet: BIR x 2 og BIS3 valp i Sverige

Nordic Strength’s I’m Da Bozz (Bozze) var på sin første utstillingstur til Sverige 7-8. juli og oppnådde følgende resultater på valpeshow:

Agility: Sommerstevne i Sandefjord

Sommerstevnet i Sandefjord (30 juni – 1 juli) ble i år en veldig våt opplevelse for de av oss som startet lørdag, men en cairn terrier lar seg ikke skremme av litt vann…

Agilityresultater fra Trondheim

Det dukker stadig opp nye ansikter i agilityringen, og nå har også en av de større oppdretterene her i landet også hevet seg på karusellen. På NKK-stevnet i Trondheim den 24. juni deltok Trude Kleveland med Fabienne`s Shen Emmasønn. Anne Rosmo deltok også med Ca-Miba´s Kiwita Emilsdatter, og Cecilie Jensen med Miljøsablos Chanto. Her er resultatene!

Cairn i agility-ringen

Det begynner å bli virkelig morro å konkurrere i agility om dagen, med så mange nye cairn’iser som spretter fram. På NKK Drammen var det ikke mindre enn 6 cairn terriere som startet.

Cairn i utlandet: Fine resultater fra Sverige

På utstilling i Norrköping 9. juni fikk to norskeide hunder fine resultater:

Ch Rottriver's Jazz, eier: fam Grønstad, fikk cert og ble svensk champion.

Rottriver's Heaven Or Hell, eier: Jorunn Husom, fikk cert og ble BIR +BIG 4.

Cairn i utlandet: Ny dansk Champion

I helgen (17/2) ble Kramer’s Walker Johnny stilt i Odense, Danmark. Han fikk cert og ble BIM – dermed ble han også ny dansk Champion.

På samme utstilling fikk Kramer’s Vendetta of Fury cert og ble 2. beste tispe.

Cairn i utlandet: Norsk oppdrettede hunder i Finland

To hunder fra Kennel Kramer har blitt stilt på en international utstilling i Turku, Finland , den 27/1-07. De fikk flotte resultater:
Kramer`s T-Five fikk Cert-Cacib og ble BIR
Kramer`s Quick Silver fikk Cacib og ble BIM

Lydighetsåret 2007 er i gang

Inka og jeg stilte opp i Drammen 18. februar for å delta i Norges Hunders Landsforbund (NHL) sin vintercup som går over 6 torsdager i vinter. Ekvipasjene konkurrerer mot hverandre uavhengig av hvilken lydighetsklasse man tilhører. Den ekvipasjen som etter 4 tellende omganger har flest poeng blir NHLs Vintercupmester.