resultater

Ny agilitysesong

Agilitysesongen er i gang, og NKK arrangerte agilitystevne i Bø i Telemark 19. februar. For Dasher og meg var det årets første konkurranse, og vi dro spente avsted. Hvordan lå vi an i forhold til de andre cairn-ekvipasjene? Det var mange gode cairn terriere i fjor, og det blir sikkert enda bedre i år.

Ny norsk agilitychampion

Gladmelding fra Tromsø! 24/7-09 klarte endelig jeg og Chanto å ta det siste certet i agility, og han oppnådde dermed tittelen Norsk agilitychampion i en alder av nesten 12 år.

Agilityhelg på Lillehammer

Gudbrandsdal Hundeklubb og Lillehammer Brukshundklubb arrangerte dobbeltstevne i agility den 4. og 5. juli, med flere cairn på startlistene. Cairn-laget CAIRNeri CAIRNera startet også. Les mer for å finne ut hvordan det gikk.

Ny norsk og svensk champion

Nordjv-07 Rottriver’s Hips don’t lie ble N og S uch i helgen.

Takk for meg

I februar d.å. er det 7 år siden jeg hadde en prat med Truls Krogh (tidligere leder av Cairn Terrier Klubben) på en hundeutstilling, om det å lage en resultatside fra utstillingsringen. En resultatside ble det!

Cairn'iser på agilitystevne i Oslo

Lørdag 6 sept var det duket for Oslo og Omegn’s årlige aglity-stevne i Maridalen. Det var en kald og etterhvert litt våt opplevelse, men en Cairn og dens eier er tålig vanntette. Det var 5 Cairn’iser som skulle vise hva de kunne denne dagen, og det var mye bra å se.

Godt resultat i lydighetsringen

Drøbak Hundeklubb arrangerte lydighetsstevne 6. september.

Agility cairn-gjeng på Hønefoss

Lørdag 23. august 2008 var en fin-fin dag på østlandet, og alt lå til rette for et vellykket agilitystevne på Hønefoss. Fire cairn terriere (og ledsagere) hadde tatt turen dit for å konkurrere, både individuelt og i lag.

Ag- og lydighetsresultater fra NKK Drammen

Den 16. august 2008 var det NKK-stevne i Drammen, og det deltok cairn terriere i både agility og lydighet. Her er resultatene.

Cairn i utlandet

Vi har fått en e-post fra Kirsti Fortun, kennel Kiblue, med disse resultatene fra utstilling 2. august i Sverige, Svenstavik.