Logoen vår

Jeg hadde gått lenge rundt og grublet på en logo til DinCairn, uten å komme på noe jeg likte. Det er vanskelig å lage virkelig gode logoer, og jeg hadde i alle fall bestemt meg for at det ikke skulle være et bilde av et cairn-hode eller en oppstilt cairn. Det har jo alle andre!

En strålende høstdag i 2006 hadde jeg med våre to cairn terriere til en fotballbane, hvor de fikk springe løse. Våre to hann-hunder elsker å herje med hverandre, så også denne dagen. Jeg hadde med speilrefleks-kameraet mitt, for å ta noen action-bilder. Sola var lav og sterk, og jeg hadde den rett imot meg da jeg tok bildet som ble til DinCairn-logoen.

Den lave sola ga de store skyggene på den helt flate fotballbanen. Dette gjør at man virkelig får følelsen av at hundene svever. Bildet gir et herlig inntrykk av fart synes jeg, og det passer godt som logo for et nettsted for cairn!

Jeg fjernet bakgrunnen fra bildet (kunstgress), og endret litt på lyssettingen av hundene. Vips, så var DinCairn-logoen et faktum! Skrifttypen som er brukt, heter Fontin. Jeg synes den er veldig, veldig fin…

Nedenfor finner du logoen i forskjellige størrelser, samt en banner-variant. Bruk gjerne disse på din nettside, om du linker til oss! Jeg har også lagt inn orginalbildet nedenfor.