Resultatservice

På disse sidene finner du utstillingsresultater for cairn-terriere i Norge. For at denne listen skal kunne fungere som den er ment som, er vi avhengig av at DERE sender inn resultater til oss når dere har vært på utstilling (gjerne med bilde av BIR og BIM) hvis denne listen skal være oppdatert. En grei ordning er f.eks. at den som blir BIR på en utstilling, tok seg av den jobben. Resultatene kan rapporteres på følgende måter:

Send oss heller et resultat for mye enn et for lite, vi sjekker de innrapporterte resultatene slik at det ikke blir dobbeltinnlegg! Vi trenger hjelp fra så mange som mulig, for å holde oversikten komplett!

Vil gjerne få takke alle som har vært så flinke til å sende inn resultater for foregående år, og håper at flere kan gjøre det samme. Skulle noen oppdage en feil her, vær vennlig å gi oss beskjed.

Om du er ute etter lydighet, agility eller andre hundesport-resultater, se denne siden.


NKK - Tromsø - 02.09.2012

1.BHK: Rabben's As Good As It Gets (BIR CACIB BIG 1) - 1.BTK: Terriland's Natalie (BIM CACIB). Dommer var Marta Heine, Tyskland.

Tromsø HK - Tromsø - 01.09.2012

1.BHK: Kramer's Ever So Handsom (BIM ) - 1.BTK: Black Thunder's Holy Night (BIR CERT). Dommer var Rita Skadina Kadike, Latvia.

Norsk Miniatyrhund klubb - Kristiansand - 26.08.2012

1.BHK: Mycairn's Absolutely Rambunstious (BIR CERT) - 1.BTK: . Dommer var August De Wilde, Belgia.

Norsk Lagotto klubb - Støren - 26.08.2012

1.BHK: Fabienne's Mime Hardy (BIM CERT) - 1.BTK: Litolos Sotha (BIR CERT). Dommer var Nemanja Javanovic, Serbia.

NTK avd Agder - Kristiansand - 25.08.2012

1.BHK: Tumblescot's Codename Tango (BIR CERT) - 1.BTK: . Dommer var Annamaria Tarjan, Ungarn.

Trøndelag Selskapshundklubb - Støren - 25.08.2012

1.BHK: Kiblue's Taran Funny Enough (BIM) - 1.BTK: Sweet Thing's Asynje (BIR CERT). Dommer var Anne-Mari Haugsten, Norge.

Narvik TBK - Narvik - 25.08.2012

1.BHK: - 1.BTK: Black Thunder's Holy Night (BIR CERT). Dommer var Per Kristian Andersen, Norge.

NKK - Oslo - 18.08.2012

1.BHK: Gelitus Good Year (BIR CACIB BIG 3) - 1.BTK: Hjohoo's Save Hjour Love For Me (BIM CERT CACIB). Dommer var Michael Kirby, Italia.