Resultatservice

På disse sidene finner du utstillingsresultater for cairn-terriere i Norge. For at denne listen skal kunne fungere som den er ment som, er vi avhengig av at DERE sender inn resultater til oss når dere har vært på utstilling (gjerne med bilde av BIR og BIM) hvis denne listen skal være oppdatert. En grei ordning er f.eks. at den som blir BIR på en utstilling, tok seg av den jobben. Resultatene kan rapporteres på følgende måter:

Send oss heller et resultat for mye enn et for lite, vi sjekker de innrapporterte resultatene slik at det ikke blir dobbeltinnlegg! Vi trenger hjelp fra så mange som mulig, for å holde oversikten komplett!

Vil gjerne få takke alle som har vært så flinke til å sende inn resultater for foregående år, og håper at flere kan gjøre det samme. Skulle noen oppdage en feil her, vær vennlig å gi oss beskjed.

Om du er ute etter lydighet, agility eller andre hundesport-resultater, se denne siden.


Irsk Ulvehundklubb Norge - Nesbyen - 05.08.2012

1.BHK: Rabben's As Good As It Gets (BIM) - 1.BTK: Kjerringtoppen's Aska (BIR BIG 1 ). Dommer var Ingerid Borchorst, Danmark.

Norsk Terrier klub - Nesbyen - 04.08.2012

1.BHK: Danjou's Sherry Cowboy (BIR CERT) - 1.BTK: Danjou's Fairy Dance (BIM CERT). Dommer var Ross Delmar, Irland.

:-)

Moss og omegn HK - Rygge - 28.07.2012

1.BHK: Kramer's Justify My Love BIR BIG 3) - 1.BTK: . Dommer var Alex Krasilnikoff Danmark.

Vestnes HK - Vestnes - 07.07.2012

1.BHK: - 1.BTK: Kiblue's Sirikis (BIR CERT). Dommer var Svein Bjarne Helgesen, Norge.

Ytre Helgeland HK - Sandnessjøen - 07.07.2012

1.BHK: - 1.BTK: Litolo's Sotha (BIR CERT). Dommer var Petter Fodstad, Norge.

NTK avd Trøndelag - Åsen - 01.07.2012

1.BHK: Rabben's As Good As It Gets (BIR BIG 4) - 1.BTK: Pintail Snøfryd (BIM CERT). Dommer var Ingerid Borchorst, Danmark.

NKK - Trondheim - 30.06.2012

1.BHK: Rabben's As Good As It Gets (BIR CACIB BIG 2) - 1.BTK: Benasto's Katla (BIM CERT CACIB). Dommer var Tapio Eerola, Finland.

Oppdal HK - Oppdal - 23.06.2012

1.BHK: Sir-Will's Moon Landing (BIM CERT) - 1.BTK: Sir-Will's Cosmopolitan (BIR CERT). Dommer var Nicola Imbimbo, Italia.