Resultatservice

På disse sidene finner du utstillingsresultater for cairn-terriere i Norge. For at denne listen skal kunne fungere som den er ment som, er vi avhengig av at DERE sender inn resultater til oss når dere har vært på utstilling (gjerne med bilde av BIR og BIM) hvis denne listen skal være oppdatert. En grei ordning er f.eks. at den som blir BIR på en utstilling, tok seg av den jobben. Resultatene kan rapporteres på følgende måter:

Send oss heller et resultat for mye enn et for lite, vi sjekker de innrapporterte resultatene slik at det ikke blir dobbeltinnlegg! Vi trenger hjelp fra så mange som mulig, for å holde oversikten komplett!

Vil gjerne få takke alle som har vært så flinke til å sende inn resultater for foregående år, og håper at flere kan gjøre det samme. Skulle noen oppdage en feil her, vær vennlig å gi oss beskjed.

Om du er ute etter lydighet, agility eller andre hundesport-resultater, se denne siden.


NTK spesialen - Mjøndalen - 02.06.2012

1.BHK: Nordcairn's Back For Good (BIR CERT BIS 2) - 1.BTK: Hellebakken's Bellona (BIM BIR veteran ). Dommer var Ian Shaw, Scotland.

:-)

Valpeshow: NTK spesialen - Mjøndalen - 02.06.2012

BIR: Elsoros Bright Diamond - BIM: Windline's Walking Hallo. Dommer var Ian Shaw, Scotland.

Vest-Finnmark Fuglehundklubb - Kvalsund - 20.05.2012

1.BHK: - 1.BTK: Black Thunder's Holy Night (BIR CERT). Dommer var Dr Zafra Sirik, Israel.

Hammerfest og omegn HK - Kvalsund - 19.05.2012

1.BHK: - 1.BTK: Black Thunder's Holy Night (BIR CERT). Dommer var Tino Pehar, Kroatia.

Haugesund ogomegn HK - Haugesund - 19.05.2012

1.BHK: Citadeller's Avin Bolt (BIR CERT) - 1.BTK: Cairndale's Tami Takaram (BIM CERT). Dommer var Jurate Butkiene, Litauen.

:-)

NKK - Lillesand - 13.05.2012

1.BHK: Gelitus Good Year (BIR CACIB BIG 2) - 1.BTK: Shakristo's Scagilietti (BIM CERT CACIB). Dommer var Kenneth Edh, Sverige.

:-)

NTK avd Agder - Høvåg - 12.05.2012

1.BHK: Gelitus Good Year (BIR) - 1.BTK: Gelitus Cafe Latte (BIM BIR vet BIS 2 vet). Dommer var Jesus Pastor Basalo, Spania.

Sør Rogaland BHK - Orre - 05.05.2012

1.BHK: CeTe's Askeladden (BIM CERT) - 1.BTK: Mycairn's Bunde Of Mischief (BIR CERT). Dommer var Sonia Pagani, Italia.