Resultatservice

På disse sidene finner du utstillingsresultater for cairn-terriere i Norge. For at denne listen skal kunne fungere som den er ment som, er vi avhengig av at DERE sender inn resultater til oss når dere har vært på utstilling (gjerne med bilde av BIR og BIM) hvis denne listen skal være oppdatert. En grei ordning er f.eks. at den som blir BIR på en utstilling, tok seg av den jobben. Resultatene kan rapporteres på følgende måter:

Send oss heller et resultat for mye enn et for lite, vi sjekker de innrapporterte resultatene slik at det ikke blir dobbeltinnlegg! Vi trenger hjelp fra så mange som mulig, for å holde oversikten komplett!

Vil gjerne få takke alle som har vært så flinke til å sende inn resultater for foregående år, og håper at flere kan gjøre det samme. Skulle noen oppdage en feil her, vær vennlig å gi oss beskjed.

Om du er ute etter lydighet, agility eller andre hundesport-resultater, se denne siden.


Valpeshow: Norsk Schnauzer Bouvier klubb - Exporama Hellerudsletta - 04.02.2012

BIR: Rasken's Real Colorado - BIM: Kadelly's Black Pearl. Dommer var Ann Wiseman Stavdal Norge.

Årets cairn 2011

Her på denne siden vil dere finne en oversikt over årets cairn 2011. Den vil bli oppdatert så fort vi finner resultatene på DogWeb til NKK fra de utstillingene vi selv ikke er på.

Norsk Dobermanklubb - Letohallen Eidsvoll - 29.12.2011

1.BHK: Tordenstjerne's Almost Unreal (BIM CERT) - 1.BTK: Gelitus Ronja Røverdatter (BIR CERT). Dommer var Kamen Litow, Bulgaria.

:-)

NKK NV-2011 - Lillestrøm - 17.11.2011

1.BHK: Rabben's As Good As It Gets (BIM CERT CACIB championat NV-11) - 1.BTK: Rottriver's Jazz (BIR NV-11 NVV-11). Dommer var Petter Steen, Norge.

Fitjar og Stord HK - Stord - 12.11.2011

1.BHK: Mycairn's Absolutely Rambunstious (BIR CERT) - 1.BTK: Hjohoo's I Wanna Be With Hjo (BIM CERT). Dommer var Nina Karlsdotter Sverige.

Orkdal HK - Orkdal - 12.11.2011

1.BHK: Kullehus Mr Red Jim (BIR CERT) - 1.BTK: Kullehus Olivia (BIM CERT). Dommer var Frank Christiansen, Norge.

Kongsberg HK - Kongsberg - 12.11.2011

1.BHK: Gelitus Good Year (BIR) - 1.BTK: Gelitus Ronja Røverdatter (BIM CERT). Dommer var Arja Koskello, Finland.

:-)

NKK - Hamar - 08.10.2011

1.BHK: Gelitus Good Year (BIR CACIB BIG 2) - 1.BTK: Rottriver's Jazz (BIM). Dommer var Birgitta Svarstad, Sverige.

:-)