oppdrett

Intervju med kennel Kramer

Her er årets (2006) siste intervju i vår portrettserie. Denne gangen er det kennel Kramer – Eigil og Mira Karlsen – som svarer.

Intervju med kennel Kadelly

Et nytt intervju i vår portrettserie. Oppdretterne Veslemøy og Dag Grønstad – kennel Kadelly.

Intervju med kennel Lunami

I vår portrettserie har vi denne gangen intervjuet Anne-Elise og Kjell Olsen som driver kennel Lunami i Kopervik på Karmøy.

Intervju med kennel Gelitus

Her er et nytt intervju i vår portrettserie, oppdretterne Geir og Lillian Stuldalen fra Krøderen – Kennel Gelitus svarer i dette intervjuet.

Intervju med kennel Cairness

Her er enda ett oppdretter-intervju i vår portrettserie, denne gangen med kennel Cairness – Leif og Hellen fra Kopervik.

Intervju med kennel Tumblescot

Her er et nytt intervju i vår portrettserie, denne gangen fra Skien i Telemark – Kennel Tumblescot og oppdretter Ann Lisbeth H. Kittilsen.

Intervju med kennel Qasamo

Det er tid for et nytt intervju i vår portrettserie, denne gangen med Kennel Qasamo – Jorunn og Per Arild Husom fra Løten.

Intervju med kennel Kismuil

Her er et nytt portrettintervju, oppdretteren heter Mairi McNeill og er fra cairn`s hjemland, Skottland, men bor nå på Nyheim i Vestby og driver kennel Kismuil.

Intervju med kennel Hito

Her er et nytt portrettintervju, denne gangen med oppdretter Hild-Tone Heggebø Bjordal fra kennel Hito på vestlandet.

Intervju med kennel Millicent

Her er et nytt portrettintervju, denne gangen med kennel Millicent og oppdretter Esther D. Måseidvåg, Berngarden 16 ? 6030 Langevåg.