Helse, sykdom, skade

Ørebetennelse

Hei

Stramme muskler

Noen fler her som har vært borti Cairn med stramme muskler på hver side av halen?

Øyebetennelse/katarr hos Cairn

Eg har overteke ein tre år gamal Cairn, har hatt den ca eit halvt år no. Dei siste vekene har han hatt to augebetennelsar, og i går var me til dyrlege.

Nervøsitet hos langhåre collie

Jeg har en collie som blir 8 mnd. 10 mars då. Jeg er har vært alene med han hele tiden, har også hatt han med meg overalt, men jeg lurer på hvorfor han lett blir så skremt.

Forandring i leddene

Har en cairn tispe på 7 år, som for en tid tilbake begynte å skrante litt. Det begynte med at hun ikke ville gå i trapper, problemer med å komme seg i bilen, å nå i det siste had problemer med å komme seg på bena etter å ha ligget. Det er som bakparten til tider nesten ser lammet ut.

Olje?

Jeg har tenkt å gi Emma (18 mnd) litt fiskeolje. Har kjøpt noen "dyre dråper" i dyrebutikken, men kunne tenkt meg et rimeligere alternativ. Kan jeg gi henne vanlig tran?

PRA

Er det noen som vet noe om PRA øyesykdom på Cairn?
Har vært hos dyrlege og han mente med sikkerhet at det var PRA.

Diare

Hei

Har en slapp Cairn valp på snart 8 mnd og som sliter med diare på tredje dagen. Han spiser men er ganske slapp. Noen som har noen gode tips ?

Mat allergi.

Har tidligere skrevet om hunden min Markus som har vært plaget av eksem og tørr hud, og som han for en periode ble kvitt.

Pollenallergi hos hund..?

Lurer på om min cairn kan ha gress pollen allergi. han har ekstremt rennende nese, smatter hele tiden, og når han sover ligger d en dam med snørr etter han..